Nieuws

Zeer boeiende ledenbijeenkomst

13.09.2011
Nieuws

Op donderdag 13 september 2011 heeft een zeer interessante en boeiende ledenbijeenkomst op locatie plaatsgevonden. Bij Protekta in Gemert waren ongeveer 90 ondernemers bijeengekomen voor een reguliere ledenvergadering én een presentatie van het Gemertse bedrijf Protekta.

De interactieve vergadering leverde een aantal goede punten op die door het bestuur verder opgepakt zullen worden. Na deze vergadering was het woord aan Jack Bisseling en Joan Schouten om het bedrijf Protekta te presenteren.

In een boeiende presentatie van ongeveer een uur gaven zij inzicht in hun innovatief bedrijf. Protekta houdt zich bezig met plaagdierenbestrijding, restauratiewerkzaamheden en vogelwering. Enkele voorbeeldprojecten werden besproken: vogelwering in het Paleis op de Dam in Amsterdam, plaagdierenbestrijding door middel van electronische hulpmiddelen en

via internet, een unieke aanpak in de pluimveehouderij etc. Inmiddels met ongeveer 50 man sterk werkt dit Gemertse bedrijf door heel Nederland aan unieke projecten.

Na deze presentatie concludeerde voorzitter Ben Claaszen terecht dat veel inwoners en ondernemers van Gemert-Bakel helemaal niet hebben geweten dat zo’n innovatief en uniek bedrijf in Gemert gehuisvest was.

Plaats een reactie