Bedrijvenkijker

Velen kennen de prijs, slechts enkele de waarde

20.10.2014
Bedrijvenkijker

Vanuit de markt (overheid, financiers, accountants, beleggers, bedrijven, enz.) klonk de roep om een kwaliteitsslag op het gebied van vastgoed taxaties. Immers, taxeren van vastgoed is complex en vraagt om specifieke kennis met transparantie in de waardering. Daarom is het van belang dat de taxatie wordt uitgevoerd door een goed opgeleide professional met kennis van de markt en waarderingsmethoden. Mijn 25 jaar lange ervaring in het taxeren van vastgoed en de onlangs door mij behaalde REV titel (Erkend Europees Taxateur) bieden u een kwaliteitsgarantie die in uw voordeel én die van uw cliënten kunnen werken.

Wanneer u op onderstaande afbeelding drukt ontvangt u een leaflet waarin in het kort opgave wordt gedaan van onze diensten op het gebied van vastgoed. Ik ben graag bereid hierover een presentatie bij u op kantoor te verzorgen.

Neem vrijblijvend contact op voor een informatief gesprek of een bedrijfspresentatie. U kunt hiervoor bellen naar kantoor 0492-371330 en naar mijn mobiele nummer 06-53922301.

Met vriendelijke groet,

Marco Eijkemans

Register Taxateur
Onteigeningsdeskundige
Erkend Europees Taxateur

Binderseind 57
5421 CH Gemert
T: 0492 – 37 13 30
E: info@eijkemans.nl
I: www.eijkemans.nl

 

Plaats een reactie