Bedrijvenkijker

Uitnodiging Workdate Helmond-De Peel

25.03.2015
Bedrijvenkijker

Uitnodiging Workdate Helmond-De Peel

Ontmoet werkzoekende jongeren

De Atlant Groep, UWV, Werkgeversplein Regio Helmond en Werkplein Regio Helmond organiseren op vrijdag 22 mei 2015 de Workdate: hét evenement dat als doel heeft de werkgelegenheid van werkzoekende jongeren in de regio Helmond-De Peel te stimuleren.

De Workdate biedt u de uitgelezen kans om uw organisatie en beschikbare (leer)werkplekken onder de aandacht te brengen van een grote groep werkzoekende jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Bovendien biedt de Workdate u de gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met deze jongeren en wellicht kennis te maken met uw toekomstige werknemer(s)! Tot slot informeren wij u deze dag graag over andere mogelijkheden om nieuw (jong) personeel aan te trekken, zoals de Startersbeurs en BBL-trajecten.

U of uw collega (bedrijfsleider, afdelingsmanager, P&O-adviseur) zijn op 22 mei a.s. vanaf 16.00 uur van harte welkom in uitgaanscentrum Time Out in Gemert om namens uw organisatie deel te nemen aan dit wervelende evenement.

Meld u vandaag nog aan!
Wilt u uw organisatie presenteren tijdens de Workdate en direct in contact komen met enthousiaste werkzoekende jongeren? Meld u dan nu aan!

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór 25 april a.s. door een e-mailbericht te sturen naar info@werkgeverspleinregiohelmond.nl.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met Linda Koolhaas via telefoonnummer 06-43982608 of per e-mail: linda@werkgeverspleinregiohelmond.nl.

Graag tot ziens op 22 mei!

Met vriendelijke groet,

Namens de organiserende partijen,
René Niks
Directeur Arbeidsintegratie Atlant Groep / Werkgeversplein Regio Helmond

Plaats een reactie