Bedrijvenkijker

Uitnodiging Workdate Helmond – de Peel

23.03.2017
Bedrijvenkijker

Uitnodiging Workdate Helmond – de Peel
Donderdag 6 april vindt de Workdate plaats. De Workdate biedt u de uitgelezen kans om uw organisatie en beschikbare vacatures en/of stageplaatsen onder de aandacht te brengen bij een brede groep werkzoekenden. U raakt op een informele manier in gesprek met uw toekomstige medewerkers! Om dit evenement tot stand te laten komen, werken Senzer, UWV, ROC en Servicepunt Leren en Werken nauw samen.
Bedrijven voor Bedrijvenbeurs Helmond – Peelland, Engelseweg 149, Helmond
Net als vorig jaar mogen wij weer gebruik maken van de locatie van de Bedrijven voor Bedrijvenbeurs (BBHP) voor de organisatie van dit evenement. Oók wanneer u geen stand hebt op deze beurs, bent u of uw collega (bedrijfsleider, afdelingsmanager, P&O adviseur) van harte welkom om uw organisatie te vertegenwoordigen. Van 12.30 tot 14.00 uur vindt het werkgeversgedeelte plaats. Dit is meteen een mooi moment om met ondernemers en wethouders in gesprek te gaan. Wij hebben een interessante spreker voor u uitgenodigd. Steef Peters vertelt bevlogen over ‘samen naar een oplossing zoeken’. Vervolgens kunt u van 14.00 tot 16.00 uur speeddaten met werkzoekenden.
Programma donderdag 6 april 2017
12.30 uur Ontvangst en welkom
12.45 uur Netwerklunch met werkgevers en wethouders verschillende Peelgemeentes
13.15 uur Professor Steef Peters: ‘samen naar een oplossing zoeken’
Steef Peters is van zuiver wetenschappelijk onderzoek aan de slag gegaan met werken in het bankwezen, het opzetten van een eigen bedrijf, het begeleiden van onderzoek en het geven van onderwijs tot het adviseren van bedrijven en instellingen over strategie, technologie en de menselijke maat. Zijn inzet en belangstelling zet anderen aan tot activiteit en geïnspireerd aan de slag te zijn. Voor Steef Peters maakt het niet uit welke opleiding mensen hebben gevolgd en welke plek op de maatschappelijke ladder ze innemen.
14.00 uur Start speeddate (tot 16.00 uur)

Meld u vandaag nog aan!
Wilt u uw organisatie presenteren tijdens de Workdate en direct in contact komen met enthousiaste werkzoekenden? Meld u dan voor 31 maart aan door een e-mail te sturen naar workdate@senzer.nl. Geeft u meteen aan of u aansluit bij het werkgeversgedeelte van 12.30 tot 14.00 uur? Uiteraard is deelname aan de Workdate kosteloos. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Linda Koolhaas 06-43982608.

Plaats een reactie