Nieuws

BKG-nieuwjaarsborrel met terug- en vooruitblik en speciale gast

11.01.2013
Nieuws

2013 wordt opnieuw een jaar waarin het ondernemers niet voor de wind zal gaan. Zij zullen alle zeilen bij moeten zetten om het ook in het komend jaar te redden. “Nederland zit nog steeds in een behoorlijke economische recessie en ook voor BKG-ondernemers blijven de gevolgen niet onopgemerkt,” vertelde voorzitter Ben Claaszen in zijn nieuwjaarsspeech tijdens de BKG-nieuwjaarsborrel, die op vrijdag 11 januari werd gehouden in Natuurpoort Nederheide in Milheeze. Zo’n 120 leden, veelal met partner, waren naar het prachtige complex gekomen en voor velen was het tevens de eerste kennismaking.

Zoals bekend zit de gemeente Gemert-Bakel financieel gezien in een forse crisis. “Vanuit BKG hebben wij voorgesteld om een denktank te vormen om samen met de gemeente mee te denken naar oplossingen,” aldus voorzitter Claaszen. Hij keek verder terug op een jaar vol goedbezochte en interessante bedrijfsbezoeken voor de leden en een zomerborrel met een perfect verzorgde barbecue. Deze netwerkbijeenkomsten zijn niet alleen gezellig maar bieden alle BKG-leden volop kant elkaar te ontmoeten. “Alle activiteiten werden door velen van u bezocht en zijn voor ons een stimulans om dit door te zetten.”

2013 wordt voor BKG een zilveren jaar en dat jubileum wordt later in het jaar gevierd. Verder wil het bestuur zich het komend jaar bezinnen op de vraag hoe de belangen van de leden nog beter kunnen worden behartigd en het netwerken nog meer kan worden gestimuleerd. Met het oog hierop stelde de voorzitter met een glimlach zijn kandidaat-opvolger voor in de persoon van Frederik-Jan van Ballegooijen (Dennis Verbakel). Die keek, uitgedost als ‘kakker’ in een leuke klets vol humor naar de toekomst van het BKG: Met een echte green om te golven en te socializen op de toekomstige Green Boulevard zag hij die toekomst wel zitten. Hij had ook wat nieuwe namen bedacht zoals Knightsquare voor het Ridderplein, Business voor Handel en Dot Mountain voor de Stippelberg.

Na het leuke optreden was er volop tijd voor elkaar.

De eerstvolgende bijeenkomst van BKG is een bedrijfsbezoek aan Kopenhagen Fur op dinsdag 26 februari.

Plaats een reactie