Nieuws

Portretfotografie

22.06.2016
Nieuws

Beste leden van BKG,

Reeds een groot aantal BKG-leden heeft in de afgelopen jaren van de mogelijkheid gebruik gemaakt om te worden gefotografeerd voor de BKG-website. Dit alles op uiterst professionele wijze (foto’s zijn bij uitstek geschikt om te gebruiken op LinkedIn profiel, etc.) en tegen een hele schappelijke prijs! We hebben destijds aangegeven dit graag ieder jaar te herhalen om zo nieuwe leden, reeds bestaande leden die nog niet gefotografeerd zijn, of bestaande leden die hun foto graag willen vervangen, de kans te geven om zich (opnieuw) te laten “vastleggen op de gevoelige plaat”.

Hoe werkt het ook al weer?

Er worden een aantal geplande dagen en tijden gecommuniceerd waarop per e-mail ingeschreven kan worden (zie bijlage). Opgeven kan via het secretariaat van BKG.
Per te fotograferen BKG-lid wordt 10 minuten ingepland. Direct na het fotograferen kan betreffend lid 2 foto’s uitkiezen. 1 daarvan wordt aangeleverd aan de BKG, voor plaatsing op de website. De andere is een extra foto voor betreffend lid. Ieder BKG-lid ontvangt zo 2 portretfoto’s in hoge resolutie per email (via “We Transfer”).
Via BKG ontvangt u een factuur van € 10,- (excl. BTW) voor de eerste persoon per bedrijf en van € 20,- (excl. BTW) voor een evt. 2e en 3e persoon per bedrijf.

Er zijn reeds 4 dagen in de agenda van Kuppens Fotografie geblokkeerd voor de BKG leden, namelijk maandag 4 juli, woensdag 6 juli, maandag 11 juli en woensdag 13 juli a.s. van 17.00 tot 19.00 uur.

Wij vernemen graag welke leden hiervan gebruik willen maken. Opgeven kan, zoals gezegd, middels terug sturen van bijgevoegd formulier. Mailen naar secretariaat.

Download hier het inschrijfformulier.

Plaats een reactie