Bedrijvenkijker

Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?
jul 13

Nieuwe database Activus

Sinds enkele weken heeft Activus een nieuwe database die open staat voor bedrijven.
Het is de bedoeling om bedrijven te helpen bij het vinden naar personeel, in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Immers het is erg lastig om aan (goed) personeel te komen momenteel!
Bedrijven treffen in de online database profielen aan van actuele, kwalitatief goede werkzoekenden waarop zij kunnen reageren bij mogelijke interesse. Activus faciliteert het vervolg van de procedure.
Doordat bedrijven meehelpen in de werving bieden wij als voordeel lagere tarieven te rekenen wanneer er een match is (op uitzendbasis maar ook op voor werving&selectie).
Het kijken in de database is gratis.
Meer info staat op https://www.activus.nl/node/101

mei 30

Uitnodiging Workdate 2017 Gemert

Senzer organiseert in samenwerking met het UWV op vrijdag 23 juni 2017 de Workdate: hét evenement dat als doel heeft de werkgelegenheid in Gemert en omgeving te stimuleren.

De Workdate biedt u de uitgelezen kans om uw organisatie en beschikbare stageplaatsen of werkplekken onder de aandacht te brengen van werkzoekenden.
Bovendien biedt de Workdate u de gelegenheid om op informele wijze in contact te komen met deze werkzoekenden en wellicht kennis te maken met uw toekomstige werknemer(s)!

U of uw collega (bedrijfsleider, afdelingsmanager, P&O-adviseur) zijn van 13.00 tot 16.00 uur op vrijdag 23 juni a.s. van harte welkom in het pand van De Eendracht aan de Sint Annastraat 60 in Gemert om namens uw organisatie deel te nemen aan de Workdate Gemert.

Programma vrijdag 23 juni 2017:
• 13.00 uur ontvangst met koffie/thee
• 13.30 uur opening en start speeddaten
• 15.30 uur afronding
• 16.00 uur einde

Meld u vandaag nog aan!
Wilt u uw organisatie presenteren tijdens de Workdate en direct in contact komen met enthousiaste werkzoekenden? Meld u dan nu aan!

Graag ontvangen wij uw aanmelding vóór vrijdag 16 juni a.s. door een e-mailbericht te sturen naar workdate@senzer.nl o.v.v. Workdate Gemert.

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met Inge van Stiphout of Diane Kolkhuis-Tanke via telefoonnummer 0492-582 513.

Graag tot ziens op 23 juni!

Met vriendelijke groet,

Namens de organiserende partijen,
René Niks

Directeur Arbeidsintegratie Senzer

apr 25

Vacature café Laarbeek

Alle informatie over de 2e editie van het vacature café vindt u hier.

apr 25

Uitnodiging actieve bijeenkomst Persoonlijke ontwikkeling van ondernemerschap

Beste ondernemer,

De manier waarop je je onderneming runt, is vandaag de dag anders dan vroeger. Meer en meer merken we dat we zaken doen met mensen en niet met bedrijven. Hoe sta jij daar als ondernemer in? En vraag je je als ondernemer af: Wie ben ik als ondernemer, waar sta ik nu en welke volgende stap ga ik zetten, hoe ga ik om met verandering? BCT organiseert samen met ondernemers uit BCT een actieve bijeenkomst op donderdag 11 mei 2017 met als thema: Persoonlijke ontwikkeling van ondernemerschap.

Alle informatie is hier te vinden.