Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?

Voips B.V.

Voips B.V.
Adres:
Dieze 5
Postcode:
5422 VS
Plaats:
GEMERT
Telefoon:
088-2006000
Bedrijfsbeschrijving:

Voips is een innovatief, jong en dynamisch bedrijf dat uiteenlopende Telecomoplossingen biedt, gericht op het Midden- en Kleinbedrijf van 1 tot 250 werkplekken.

Er is de laatste jaren veel veranderd in het zakelijke telefonie aanbod. Door de opkomst en beschikbaarheid van stabiele, betrouwbare breedband verbindingen is het VoIP telefonie productenaanbod in een snel tempo uitgegroeid en beschikbaar voor vrijwel ieder bedrijf.

Wij bieden bedrijven verschillende mogelijkheden, zo kunnen zij fysiek een telefooncentrale bij ons kopen of leasen of de telefonie uit handen geven met onze Hosted VoIP oplossing, wij bieden de zekerheid dat de zakelijke telefonie goed is geregeld en daarbij kunnen wij besparingen realiseren tot wel 60%!

Hosted VoIP. Met telefonie uit de cloud is er geen investering nodig in telefooncentrales en staan er uitsluitend toestellen op locatie. Daarbij wordt er per maand afgerekend voor het gebruik van de dienst. De klant ontvangt slechts één factuur met daarop alle met telecommunicatie gepaard gaande zaken, eenvoudig, netjes en overzichtelijk.

Een Eigen VoIP telefooncentrale
Voips levert, implementeert en onderhoudt volwaardige en stabiele telefooncentrales van merken zoals bijvoorbeeld Panasonic, Aastra, Siemens Avaya en Alcatel. De VoIP telefooncentrale kan fysiek op locatie worden geplaatst of redundant worden uitgevoerd in onze datacenters.

Bestaande telefooncentrales aansluiten op VoIP via een SIP trunk
Hierbij kan een bestaande ISDN of IP telefooncentrale via een zogenaamde ISDN-Gateway worden aangesloten op VoIP en kunnen bedrijven direct gaan besparen en flexibeler werken.

Goedkoper bellen met uw huidige ISDN lijn
Ook bieden wij de mogelijkheid om op een eenvoudige manier te besparen op belkosten met de garantie van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid, een heldere factuur en uitstekende service van Voips via alternatieve providers.

Zakelijk mobiele telefonie
Wij zijn businesspartner van bijvoorbeeld KPN, Vodafone en Telfort En bieden alle zakelijke mobiele abonnementen aan. Zo is er bijvoorbeeld heel veel mogelijk met vast naar mobiel integratie. Niet alleen op het gebied van kostenverlagingen, maar vooral ook in de uitbreiding van de mogelijkheden.