Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?

B en F Media

B en F Media
Adres:
Waterrand 7
Postcode:
5421 GA
Plaats:
GEMERT
Telefoon:
(088) 2 35 23 63
Bedrijfsbeschrijving:

B en F Media heeft zich als doel gesteld er voor te zorgen dat uw organisatie informatie en communicatie kan gebruiken op een manier waar u nu en in de toekomst optimaal mee rendeert. Hierdoor zijn wij het alternatief voor de traditionele telecom- en ict-aanbieders.

Innovatie en kwaliteit zijn de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van Glasvezel, Internet, VPN data netwerken, telefonie, en vele andere diensten. We bieden een landelijke dekking middels de xDSL netwerken van KPN, Tele2 en bbned, HFC van Ziggo of de glasvezelnetten die al ontsloten zijn via Reggefiber en Eurofiber. Onze klanten zijn zo in staat hun ICT-systemen veel beter op elkaar af te stemmen en te integreren.

Wij kunnen in samenwerking met onze partners zorg dragen voor bestelling, levering, installatie, configuratie, testen, indienststelling, beheer, onderhoud en ondersteuning van het gehele traject.

Ook op het gebied van websites, applicaties en online diensten (bijv mail en back-up) kunnen wij u ondersteunen middels onze eigen, sterk beveiligde, hostingomgeving.

Plaats een reactie