Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?

Ploegmakers Groep

Ploegmakers Groep
Adres:
Burg. vd. Wildenberglaan 46a
Postcode:
5764 RE
Plaats:
DE RIPS
Telefoon:
(0493) 59 96 75
Bedrijfsbeschrijving:

Sinds 1 januari 2018 bestaat de directie van de Ploegmakers Groep uit de 2 broers Frans en Martien Ploegmakers. Dit volgt op een periode van 9 jaar waarin zij samen met Bernard, Harrie, Peter en Chantal het bedrijf hebben gerund.

Binnen Ploegmakers Loonwerk B.V. zijn agrarische loonwerk en grondverbetering nog steeds de belangrijkste werkzaamheden. De sterk groeiende cultuurtechnische tak is onder gebracht bij Ploegmakers GGI in Rijkevoort.

Het voortdurend afleveren van kwalitatief vakwerk is voor ons heel belangrijk. Daarnaast merken we een toenemende vraag van klanten voor het werken met gecertificeerde bedrijven. Wij zijn uiteraard in het bezit van de benodigde certificaten om kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Daarnaast hechten wij binnen de Ploegmakers Groep heel erg veel waarde aan onze medewerkers. Zij zijn degene die voor u en voor ons het verschil maken in het werk. Wij zorgen er voor dat onze medewerkers voortdurend op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Wij hebben voor ieder segment echte specialisten in huis en zorgen dat we voor elke machine en elke functie meerdere mensen opgeleid hebben, zodat we een hoge mate van betrouwbaarheid in onze dienstverlening kunnen waarborgen.

  • Ploegmakers Groep

Plaats een reactie