Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?

Van Hoogstraten Boomverzorging

Adres:
De Wind 19
Postcode:
5421 ZL
Plaats:
Gemert
Telefoon:
06 29412517
Branche:
Bedrijfsbeschrijving:

Van Hoogstraten Boomverzorging kan u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:
Snoeien van bomen
Rooien van bomen
Boomstronken frezen
Takhout versnipperen / hout kloven
Boomveiligheidscontrole
Kroonverankering
Bomen zijn een belangrijk onderdeel van onze leefomgeving. Een boom heeft lange tijd nodig om groot en uniek te worden. Van nature kan een boom goed voor zichzelf zorgen en hoeft er niets aan te gebeuren. Maar helaas hebben bomen niet altijd en overal de ruimte en mogelijkheden om zich zo te vormen, dan moet goed nagedacht worden over de toekomst van de boom.
Zodra dat aan de orde is, kunt u een beroep doen op ons. Wij geven eerlijk advies, in het belang van uw wensen en de boom. Zo kunnen veel bomen gered worden van kappen, omdat snoeien mogelijk is of omdat vastgesteld kan worden dat een boom geen gevaar voor de omgeving vormt. Wij kunnen de boom aanpassen met de daarvoor beste snoeiwijze of verankering en uiteraard naar de wens van u.
Jaap van Hoogstraten heeft ruim 7 jaar ervaring als boomverzorger. Hij is een European Treeworker (climbing), gecertificeerd door de Europese organisatie EAC.
We zijn aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.
Wij zoeken altijd naar de meest gunstige manier van werken voor u als klant. Bij grotere klussen overwegen wij de inzet van hoogwerkers, kranen en andere grote machines, maar in negen van de tien gevallen is het klimmen de beste uitkomst.

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.