Wilt u met uw bedrijf ook deel uitmaken van het BKG?

De la Roy Isolatie & Design B.V.

Adres:
Industrieweg 46
Postcode:
5422 VK
Plaats:
Gemert
Telefoon:
0492 37 00 67
Mobiel:
06 20 86 17 70
Bedrijfsbeschrijving:

Bij De la Roy Isolatie & Design bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (geëxpandeerd polystyreen) en XPS producten. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct. Andere benamingen voor EPS zijn ook wel tempex, piepschuim, isomo en styropor. Een andere benaming voor XPS (geëxtrudeerd polystyreen) is styrofoam.

Wij denken graag samen met u na om tot de juiste oplossing voor uw vraag te komen. Het snijden van letters, logo’s in kleine en grote vormen maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk. Tevens maken we EPS bekistingen en mallen voor de (wegen)bouw en leveren we (via onze dealers) een EPS funderingssysteem op staal voor de (woning)bouw.

Ook de afwerking van het eindproduct met een coating kan door De la Roy Isolatie & Design voor u worden verzorgd. Dit kan een watergedragen verf (latex) zijn of een polyurea coating in een sinaasappelstructuur of gladde afwerking, maar ook betonplex of een print.

Plaats een reactie

You must be logged in to post a comment.