Nieuws

feest 25-jarig jubileum

22.06.2013
Nieuws

Op 21 juni 2013 vierden enkele honderden BKG-leden met partners het 25-jarig jubileum van de vereniging. Onder een voorzichtig zonnetje en wat dreigende buitjes begon de feestdag in de late namiddag op het pleintje van het Boerenbondsmuseum aan de Pandelaar.

De entertainers Dennis Verbakel, Ivo van Rossum en Tim Gruijters vermaakten als Toos, Trees en Truus de aanwezigen met een geweldige boerenact. Ouderwets gekleed als echte boerinnen bleven ze prachtig in hun rol en zorgden voor allerlei hilarische kleine sketches gespeeld ‘tussen het volk’.

Halverwege maakten zij even plaats voor een officieel intermezzo waarin voorzitter Ben Claaszen in zijn speech even terugkeek op de afgelopen 25 jaar en tevreden concludeerde dat de vereniging nog steeds springlevend is en steeds opnieuw vooral ook jonge ondernemers aantrekt.

Rond half acht werden de aanwezigen met taxibusjes naar Time Out gereden, waar het feest in de Havana-bar een vervolg had. Een heerlijk buffet vulde alle hongerige magen en opnieuw was er volop tijd om bij te praten en te netwerken.  Na enkele uurtjes kwamen de entertainers opnieuw te voorschijn, nu als het zingende Trio De Takko’s met een navenante outfit. Veel Hollandse hits werden met verve de zaal in geslingerd en enkele spontane leden startten een heuse polonaise. Nog tot in de kleine uurtjes bleven de leden aanwezig en het was supergezellig.

 

Plaats een reactie