Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatief ondernemen in Coronatijd

maart 29 @ 20:00

Sinds de geslaagde aftrapsessie van Boiling Business op 14 november 2019 is het helaas al veel te lang stil vanuit dit Gemert-Bakelse initiatief.
De reden daarvoor laat zich raden. Het Coronavirus is de spelbreker die het land en onze regio alweer een jaar in haar greep houdt.
Hierdoor ontmoeten we elkaar minder dan we zouden willen. Dit ondanks het feit dat de verbondenheid in de samenleving, zeker ook tussen ondernemers, misschien wel groter is dan ooit tevoren.

Daarom hebben de initiatiefnemers achter Boiling Business (Gemeente Gemert-Bakel, Rabobank Helmond-Peel Noord en BKG in samenwerking met alle ondernemersverenigingen in Gemert-Bakel) besloten de handen opnieuw ineen te slaan.
We hebben gezamenlijk een mooi programma voor u samengesteld. Gezien de huidige omstandigheden zal dit een online event zijn op maandag 29 maart 2021 van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Het centrale thema van dit event is “Innovatief ondernemen in Coronatijd”.

Niemand minder dan Rob Scheepers zal deze avond uw gastheer zijn, live vanuit het gemeentehuis van Gemert-Bakel in aanwezigheid van een panel bestaande uit een afvaardiging van het gemeentebestuur,
Rabobank en ondernemersvereniging BKG. Daarnaast zullen Romke Swinkels (Directeur Operations Bavaria/Swinkels Family Brewers) en Niels Snoep (Innovatiemanager Rabobank) u meenemen in hun kijk op innovatie in deze bijzondere tijd.

Voor, na en tijdens deze inspirerende verhalen is er ruimte voor discussie en interactie met sprekers en panelleden, gebruik makend van moderne hulpmiddelen als chats en sentimentsmetingen.
Uiteraard zorgen we ervoor dat e.e.a. vakkundig wordt uitgevoerd, met professionele ondersteuning.

Omstreeks 21.30 uur zal Rob Scheepers de avond afsluiten.
Aanmelden voor dit event is GRATIS en kan door te klikken op onderstaande link.

Aanmelden

Enkele dagen voorafgaand aan het event ontvangt u via de mail een bericht met aanmeldgegevens.

Wij zien er naar uit om elkaar in grote getale te ontmoeten!

Gegevens

Datum:
maart 29
Tijd:
20:00