Nieuws

Drukbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst bij Goossens Verhuur in de Mortel

22.01.2014
Nieuws

Op 10 januari hield het Bedrijven Kontakt Gemert-Bakel de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Maar liefst 120 aanwezigen werden bij Goossens Verhuur in De Mortel ontvangen in een tot prachtig versierde feestzaal omgebouwde hal. De leden genoten van heerlijke hapjes, een bubbeldrankje, een mooie presentatie van de gastheer, een inspirerende speech van de voorzitter en van elkaar.

“Twaalf procent van De Mortel is ondernemer. Dus we zijn hier zeker op de juiste plek,” begon voorzitterBen Claaszenzijn speech. Hij keek terug op een succesvol jaar met prima bezochte ledenbijeenkomsten bij Kopenhagen Fur, Zomerzoen en Toss Design. Groot was ook de belangstelling geweest voor het jubileumfeest bij Boerenbondsmuseum en Time Out. “Een bewijs dat onze club ook na 25 jaar nog springlevend is.”

Hij vermeldde verheugd de lancering van de nieuwe website. Mét veel foto’s van de ondernemers zodat hun herkenbaarheid alleen maar toeneemt. Het BKG is benaderd vanuit het BZW om samen met de collega’s van de vijf peelgemeenten overleg te gaan voeren ten behoeve van samenwerking binnen de 6.1 peelgemeenten. “We staan naar mijn mening aan de vooravond van het economisch herstel en 2014 wordt dan ook een belangrijk jaar,” zo sloot hij af. Vervolgens werd er nog lang gezellig gebuurt en genetwerkt.

 

 

Plaats een reactie