Bedrijvenkijker

Crowdfunding VandePunt Filmproducties

11.12.2015
Bedrijvenkijker

Beste BKG-vrienden,

Wellicht hebben jullie al vernomen dat we vanuit VandePunt Filmproducties een korte fictiefilm produceren. Een gigantisch project van hoge kwaliteit die we inzenden naar grote internationale filmfestivals zoals Cannes, Toronto en Berlijn. Door middel van crowdfunding proberen we nu om een startbedrag bij elkaar te krijgen, zodat we de film kunnen realiseren. Graag willen we jou als Gemert-Bakelse ondernemer vragen dit project te sponsoren, wat grote voordelen voor je kan opleveren.

Waarom maken we de film?

Wat zou jij doen als je ineens in een oorlogssituatie terecht komt? Miljoenen mensen ondervinden hier tegenwoordig dagelijks de gevolgen van. De Blauwe Maagd verweeft deze actuele thematiek in een korte film die voor iedereen de moeilijke keuzes invoelbaar maakt die je moet maken als je in een oorlog verzeild raakt. We laten zien dat het onmogelijk is om dan neutraal te blijven, wat de gevolgen daarvan ook zijn.

Waarom vragen we jou om sponsoring?

De Blauwe Maagd is een mogelijkheid om deel te nemen aan een unieke onderneming in de Gemertse regio. We willen Brabant als filmregio op de kaart zetten, wat voor werkgelegenheid zorgt in de regio. We hopen op jouw hulp om deze film, en onze droom, te verwezenlijken en samen een impuls te geven aan de regio.

Wat zijn de voordelen voor jou?

We hebben verschillende mooie sponsorpakketten voor je samengesteld. Er zijn meerdere voordelen voor jou als ondernemer als je De Blauwe Maagd sponsort:

Brede exposure
Als je onze film sponsort, komt je logo op de aftiteling en (afhankelijk van je sponsorbedrag) op allerlei promotiemateriaal. Doordat de film een breed publiek aanspreekt, krijg je door het sponsoren van De Blauwe Maagd veel exposure voor je bedrijf. Nu al levert het project veel PR-waarde op: onder meer interviews in het Gemerts Nieuwsblad en het Eindhovens Dagblad. Ook zal de film op veel filmfestivals draaien.

MVO-verantwoord
CineCrowd, het platform waar onze crowdfundingcampagne op draait, is een stichting met ANBI-status; De Blauwe Maagd sponsoren is dus een donatie aan een goed doel, waar je in je eigen PR gebruik van kan maken.

150% belastingvoordeel
Jouw bijdrage aan De Blauwe Maagd mag voor 150% worden afgetrokken van de inkomstenbelasting, omdat CineCrowd een ANBI-status heeft. Vooral aan het einde van het jaar kan dit een goeie manier voor je zijn om je belastingdruk wat te verlagen. Lees meer op cinecrowd.com/nl/faq-page# t3n113.

Hoe werkt het sponsoren?
Sponsoren kan hier: www.cinecrowd.com/de- blauwe-maagd. Klik op “support this movie” en kies je sponsorpakket. Onderaan de pagina staan de pakketten voor ondernemers. Als je liever geen account wil aanmaken bij CineCrowd, geen probleem, je kunt ook anoniem doneren. Laat ons even weten wanneer je welk bedrag anoniem hebt gedoneerd en je krijgt gewoon je sponsorpakket.

Door jouw sponsoring help je ons onze droom waar te maken. We hopen daarom dat we op je hulp mogen rekenen.

Superbedankt alvast!

 

Carl en Puck VandePunt Filmproducties

VandePunt Filmproducties

Plaats een reactie